Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Culemborg 4105 LE

Architecten kavels

4105 LE Culemborg

Omschrijving

Architectenkavels
10 vrije kavels.
Kaveloppervlakte 306 m2 tot 592 m2.
Grondprijs €198.900,- tot €384.800,-.

Dit is een heel bijzonder stukje Parijsch. Tien bouwkavels waar woonplekken met eigen, bijzondere verhalen gaan ontstaan. Kavels met karakter! U heeft hier de kans om, samen met één van de vier geselecteerde architecten, uw eigen droomhuis te realiseren. In...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 198.900,- tot € 384.800,- Gebruiksoppervlakte 1 m² t/m 450 m² Inhoud 1 m³ t/m 1200 m³ Perceeloppervlakte 306 m² t/m 592 m² Aantal kavels 10 Vrij 0 Woningtypen Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Architectenkavels
10 vrije kavels.
Kaveloppervlakte 306 m2 tot 592 m2.
Grondprijs €198.900,- tot €384.800,-.

Dit is een heel bijzonder stukje Parijsch. Tien bouwkavels waar woonplekken met eigen, bijzondere verhalen gaan ontstaan. Kavels met karakter! U heeft hier de kans om, samen met één van de vier geselecteerde architecten, uw eigen droomhuis te realiseren. In een bijzondere wijk, die nét dat beetje meer biedt.

De kavels variëren in oppervlakte van circa 306 tot 592 m2. De grondprijzen lopen uiteen van € 198.900,- tot € 384.800,-. Heb je interesse? Neem dan contact op met ons. 

Onderscheidende woonplekken

Architectenkavels zijn bouwkavels voor mensen die een onderscheidende woonplek zoeken. Natuurlijk is dat een plek waar je veel natuur hebt, en alle ruimte om je droomhuis te verwezenlijken. Maar dat is slechts een deel van een echt onderscheidende plek.

Een Architectenkavel is ook een keuze voor karakter, gereflecteerd in het ontwerp van de woonplek. Het karakter van Parijsch, en vooral de karakters van één van de vier betrokken architecten. Dankzij hun verhaal, en dat van de toekomstige bewoners, wordt elke woonplek echt uniek.

Welk karakter past jou?

Het nieuwe gebied in Parijsch krijgt een avontuurlijke invulling met veel afwisseling en volop ruimte voor spannende (duurzame) initiatieven. Hier passen niet alle architecten en ontwerpen bij. Dit vraagt om architecten met karakter.

Daarom hebben wij gekozen voor Ana, Arthur, Jenny en Sanne. Zij zijn onlosmakelijk verbonden met het project en zijn als geen ander in staat om elk kavel en ontwerp uniek te maken. Nieuwsgierig naar hun filosofie en verhalen? Bekijk dan de video’s op hun introductiepagina’s.

De geselecteerde architecten hebben allemaal veel ervaring met ontwerpen voor particulieren en begrijpen ze de filosofie van Parijsch als geen ander. Een keuze voor een Architectenkavel in Parijsch, is ook een keuze voor de samenwerking met één van deze vier architecten.

Meer informatie is te vinden op: https://www.architectenkavels.nl/
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 198.900,- - € 384.800,- Indeling Gebruiksoppervlakte 1 m² t/m 450 m² Inhoud 1 m³ t/m 1200 m³ Perceeloppervlakte 306 m² t/m 592 m² Aantal kavels 10 Vrij 0 Woningtypen Bouwgrond

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.